PENGIRIM PENGIRIMAN

  • TWO WHEEL PIZZA DELIVERY SCOOTER OFF ROAD KICK SCOOTER

    Loro RODA PIZZA PENGIRIMAN SCOOTER ROOT KICK SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU-D

    1. Diadaptasi saka AVENTRU, skuter pangiriman gagah lan multifungsi nggawe sampeyan seneng urip sajrone kerja.

    2. Kapindahan antara 50cc nganti 150cc.

    3. Gaya desain lampu depan sing liar lan unik lan ban lintas negara Branded.

    4. Kothak pangiriman gedhe ukuran 520 X510X530MM bisa ngemas panganan utawa liyane kanthi ngreksa panas. Logo sing diidini layanan khusus.

    5. Rodha 10 utawa 12 inci kanggo pilihan kanggo memenuhi kebutuhan nunggang pelanggan kanthi beda.

    6. Aksesoris opsional: Ukuran rodha, meter cepet sing dipimpin, kothak mburi, tutup tangan.

  • 150CC DELIVERY SCOOTER POWERED ROAD SCOOTER

    150CC SCOOTER PENGIRIMAN SCOOTER POWERED ROAD

    NAMA MODEL: JOG-D

    1. Bisa cocog karo rong ukuran kothak mburi.

    2. Kita bisa nindakake model 50CC, 110CC, 125CC lan 150CC.

    3. Struktur bingkai tebal duwe kapasitas muatan sing luwih gedhe.

    4. Nganggo kinerja rem keamanan dhuwur lan ora ana swara.

    5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email