• FUEL SCOOTER
  • ELECTRIC SCOOTER
  • DELIVERY SCOOTER

Babagan Kita

Zhejiang Senling Motorcycle Co., Ltd.

Zhejiang Senling Motorcycle Co., Ltd. didegaké ing taun 2016 lan dununge ing Kota Taizhou, Provinsi Zhejiang, China, lan mung 5km saka Bandara Taizhou Luqiao. Kita ngasilake skuter wiwit skuter bensin nganti skuter listrik. Kabeh produk iki adol cukup apik ing omah lan ing luar negeri. Kapasitas produksi tahunan bisa nganti luwih saka 100.000 kendaraan.

Liwat 5 Taun

Kauntungan Kita

Kita duwe jalur perakitan kendaraan, departemen teknis, kamar ukur lan peralatan inspeksi canggih.

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email