Babagan Kita

Zhejiang Senling Motorcycle Co., Ltd.

Zhejiang Senling Motorcycle Co., Ltd. didegaké ing taun 2016 lan dununge ing Kota Taizhou, Provinsi Zhejiang, China, lan mung 5km saka Bandara Taizhou Luqiao. Kita ngasilake skuter wiwit skuter bensin nganti skuter listrik. Kabeh produk iki adol cukup ing omah lan ing luar negeri. Kapasitas produksi tahunan bisa nganti luwih saka 100.000 kendaraan.

about Senling
about Senling1

Kita duwe jalur perakitan kendaraan, departemen teknis, kamar ukur lan peralatan inspeksi canggih, sing digunakake kanggo seri tes emisi kanthi metode kondisi kerja lan njamin kualitas produk. Kita uga duwe staf profesional lan departemen kanggo ngawasi proses kontrol kualitas kabeh saka bahan kanggo produk sing ditinggalake ing pabrik. Operasi sing apik wiwit taun nggawe kita yakin manawa kualitas minangka umur perusahaan, supaya kita terus ningkatake kemajuan manufaktur lan ningkatake fasilitas. Saiki kita duwe produk paten dhewe lan isih nyedhiyakake skuter sing luwih kreatif. 

Budaya Perusahaan

图片4

Tujuane

Wangsalan lan win-win minangka tujuan perusahaan kita. Keuntungan pelanggan minangka prinsip inti produksi lan layanan. Kita duwe tim sales profesional sing ngupayakake perencanaan jangka panjang lan pembangunan berkelanjutan.

图片3

Misi

Kanthi misi "Temokake sing paling apik", kita fokus ing inovasi lan reformasi produk motor pribadi, cerdas lan ijo. Kita ngarep-arep nggunakake kekuwatan inovasi lan teknologi supaya para konsumen ing saindenging jagad bisa nikmati produk lan layanan motor pribadi sing luwih trep lan cerdas.

图片5

Sesanti

Nggunakake kaluwihan saka pirang-pirang taun pengalaman manufaktur motor, SENLING ora mung ngupayakake saben biaya pengalaman para pelanggan, nanging uga nyedhiyakake performa nunggang perhatian kanggo kabeh wong.

Sertifikat Perusahaan

KABEH produk kita ketemu ISO9001, luwih-luwih ana sing lolos persetujuan EEC kanggo Eropa, sawetara sing lolos EPA kanggo Amerika.

certificate002

Video

video-bg


Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email