Produk

  • 2021 ADULT HIGH SPEED 1500W ELECTRIC BIKE/ MOTORCYCLES/ SCOOTERS WITH PEDALS DISC BRAKE

    2021 BESAR TINGGI 1500W Sepeda Elektrik / Motor / Skuter DENGAN BRAKE DISC PEDAL

    NAMA MODEL: URBANITAS E

    1. Kanthi sertifikat EEC lan cocok kanggo pasar Eropa.

    2. Nawakake cara ijo kanggo ngubengi, ideal kanggo jarak sing sedheng

    3. Mesin kasebut hemat energi, sing uga artine murah.

    4. Sistem BMS: proteksi overcharge, proteksi debit, proteksi suhu, proteksi arus over, proteksi sirkuit cendhak, kesetaraan batere.

    5. Controller duwe kinerja stabil, disipasi panas sing apik, kontrol fleksibel, respons sensitif lan kualitas sing bisa dipercaya.

    6. Barang opsional: Kothak mburi, operator mburi, muatan cepet.

  • URBAN CHEAP SCOOTER GAS SCOOTER FOR ADULTS

    URBAN MURAH SCOOTER GAS SCOOTER Kanggo Wong diwasa

    NAMA MODEL: JOG-B 125CC

    1. Iki dilengkapi kursi dawa 720mm.

    2. Kita uga bisa nindakake model 50CC, 110CC lan 150CC.

    3. Sistem tenaga dilengkapi sistem CDI sing bubar.

    4. Lampu utama ngetokake padhang sing dhuwur.

    5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.

  • EEC 3000W ELECTRIC BIKE/ MOTORCYCLES/ SCOOTER WITH 72V 40AH LITHIUM BATTERY

    Sepeda Elektronik EEC 3000W / MOTOR / KLIK BATERAI 72V 40AH LITIMI

    NAMA MODEL: URBANITY E PRO

    1. Nawakake cara ijo kanggo ngubengi, lan jarak maksimal bisa nganti 100km, sing ngidini sampeyan lelungan kanthi bebas.

    2. Kanthi sertifikat EEC lan wareg karo pasar Eropa.

    3. Kanthi lampu LED kabeh skuter, luwih ngirit energi lan ngirit daya sajrone nyopir.

    4. Sistem BMS: nglindhungi proteksi, proteksi overcharge, proteksi arus over, proteksi sirkuit cendhak, persamaan batere, proteksi suhu.

    5. Barang opsional: Kothak mburi, muatan cepet, operator mburi.

  • TOP 10 TWO WHEEL MOTORCYCLE VENTURE SCOOTER

    TOP 10 Loro SOROT VENTURE MOTOR RODA

    NAMA MODEL: JOG-B 150CC

    1. Bisa cocog karo warna-warni lan stiker.

    2. Kita uga bisa nggawe model 50CC, 110CC lan 150CC kaya sing sampeyan butuhake.

    3. seng nembus cahya kuwat menehi ua sesanti wengi sing apik.

    4. Nganggo kinerja rem keamanan dhuwur lan ora ana swara.

    5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.

  • CHEAP MOPED STAND UP 100CC GAS POWERED SCOOTER

    MOPED MURAH STAND UP SCOOTER GAS POWER 100CC

    NAMA MODEL: HAPPYNESS 100CC

    1. Panel ngarep asli lan kafan luwih klasik.

    2. Gaya buntut dawa lan sempit luwih cocog kanggo aliran skuter tradisional.

    3. Roda sing digabung karo ban ngarep 12inch lan mburi 10inch nambah stabilitas kurva.

    4. Loro-lorone muffler lan kipas dilengkapi tutup anti-scalding, sing bisa njamin keamanan nyopir driver ing kursi mburi kanthi efektif.

    5. Mesin nggunakake teknologi Jepang, sing duwe tenaga luwih akeh lan kurang konsumsi.

  • 150CC DELIVERY SCOOTER POWERED ROAD SCOOTER

    150CC SCOOTER PENGIRIMAN SCOOTER POWERED ROAD

    NAMA MODEL: JOG-D

    1. Bisa cocog karo rong ukuran kothak mburi.

    2. Kita bisa nindakake model 50CC, 110CC, 125CC lan 150CC.

    3. Struktur bingkai tebal duwe kapasitas muatan sing luwih gedhe.

    4. Nganggo kinerja rem keamanan dhuwur lan ora ana swara.

    5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.

  • WATER COOLER STRONG POWER 125CC MOTORCYCLE ADULT SCOOTER

    AIR COOLER Kuat Kuat 125CC MOTORCYCLE DEWASA MOTOR

    NAMA MODEL: KONAWAY 125CC

    1. Bingkai sing dicet kanthi kekuatan dhuwur duwe kaluwihan anti-tekanan lan anti karat.

    2. Penyerapan kejut hidrolik, teknologi nggambar tabung presisi bisa adaptasi nyetel intensitas penyerapan kejut ing kabeh kahanan dalan.

    3. Transmisi otomatis CVT lan mesin GU125 paling anyar nawakake tenaga sing luwih gedhe nanging kurang dikonsumsi.

    4. Pelana elastis dhuwur digabung karo spons busa alus elastis tinggi, awet lan meh ora landhep.

    5. Barang opsional: Speedometer LED, mesin GY6 125 lan operator mburi & kothak.

  • 50CC CHEAP GAS COMMUTER SCOOTER CDI MOTORCYCLE

    50CC MOTOR GAS KOMPUTER GAS CDI

    NAMA MODEL: URBANITY 50CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc.

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan.

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan.

    5. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan.

    6. Cocog kanggo dalan muter lan kutha.

    7. Aksesoris opsional: USB, lan kothak mburi.

  • HIGH END RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 NEW MODEL SCOOTER

    RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 SCOOTER MODEL BARU

    NAMA MODEL: LAMOCCA 150CC

    1. Dirancang ing Eropa, Lamocca campuran gaya tradisional lan modern kanthi apik.

    2. Mesin digawe adhem banyu kanthi kinerja dhuwur kanthi 13.9Ps lan sistem CVT maksimal.

    3. Struktur kasebut tetep supaya saben gerakan yakin.

    4. Unsur klasik vespa kalebu lampu bunder, garis awak sing mulus lan utas jahitan kursi sing apik.

    5. Barang opsional: Kothak mburi, operator mburi, ABS dual-saluran, kunci cerdas, start-stop mesin, Kaca Depan.

  • 110CC BEST QUALITY AIR COOLED MOTORBIKE

    110CC MOTORBIKE AIR COOLED KUALITAS TERBAIK

    NAMA MODEL: URBANITY 110CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc.

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan.

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan.

    5. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan.

    6. Cocog kanggo dalan muter lan kutha.

    7. Aksesoris opsional: USB lan kothak mburi.

  • 50CC BEST FUEL SCOOTER OFF ROAD MOTORCYCLE

    50CC SCOOTER FUEL PALING PALING MOTOR ROAD

    NAMA MODEL: AVENTRU 50CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 125cc utawa 150cc

    2. Macem-macem pilihan warna lan logo awak sing disesuaikan

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan

    5. Lair kanggo lintas negara lan olahraga

    6. Aksesoris opsional: USB, krenjang telpon, kothak mburi

  • STRONG POWER TOP 10 MOPED SCOOTER

    POWER KUAT TOP 10 MOPED SCOOTER

    NAMA MODEL: URBANITY 125CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc.

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan.

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan.

    3. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan.

    4. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan.

    5. Cocog kanggo dalan muter lan kutha.

    6. Aksesoris opsional: USB lan kothak mburi.

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email