Biaya Pengiriman & Kargo Munggah, Kapasitas Barang, Lan Kakurangan Kontainer Pengiriman

Penundaan Pengangkutan & Pengiriman

Kanthi penundaan lan penutupan sing gegandhengan karo pandemi, panjaluk tanpa mandheg kanggo pengiriman samudra saka Asia menyang AS, lan kekurangan kapasitas, tingkat samodra isih saya mundhak lan kaping transit ora stabil.

Nalika sawetara operator utama nambahake kapasitas sing dibutuhake banget, kalebu uga jalur Asia-Eropa. Nanging sawetara layanan kasebut mung kanggo pangiriman premium, lan meh ora ana kapal cadangan sing bisa ditemokake, tambahan kasebut bisa ngasilake biaya ing jalur liyane.

Tingkat kargo udara uga munggah amarga importir lan eksportir golek alternatif kanggo muatan laut - sanajan biaya lan kerugian finansial bisa uga - minangka cara kanggo njamin inventaris lan nggawe loyalitas pelanggan nalika pesaing bisa didol amarga telat logistik.

Importir lan eksportir berjuang kanggo ngamanake kapasitas, nggawa barang ing kapal, lan dikirim. Kanthi ambruk saka wabah anyar ing Yantian lan pengaruh saka penyumbatan Suez, kesulitan kasebut saya tambah.

Tingkat kargo samudra mundhak lan telat

Pelabuhan Yantian - sing tanggung jawab udakara 25% volume segara asale saka China, wis operasi kanthi kapasitas winates sawetara minggu kepungkur sawise wabah virus corona. Nalika operasi wiwit dilanjutake, pelabuhan cedhak uga rame amarga padha kesusu njupuk kendur saka Yantian. Pelambatan kasebut bisa nyebabake pangiriman laut luwih saka sekatan Suez.

Ana kemungkinan ora bakal ana pelonggaran penting saka Asia menyang AS sadurunge musim puncak diwiwiti ing wulan Juli. Pengecer kesusu kanggo miwiti maneh inventaris lan tetep larang karo panjaluk, nanging kanthi telat lan penutupan, angel banget kanggo tetep.

Importir liyane nggawe pesanan musim puncak kanthi luwih awal supaya ora ketangkep tanpa persediaan sekolah lan inventaris musiman liyane. Panjaluk sing terus-terusan iki ditrapake kanggo tarif angkutan sing mundhak ing akeh jalur, kanthi sawetara operator ngenalake biaya tambahan awal nganti rega sing wis munggah.

Rega Pantai Barat Asia-AS mudhun 6% dadi $ 6,533 / FEU, nanging tarif isih 151% luwih dhuwur tinimbang taun kepungkur.

Harga Pantai Timur Asia-AS mundhak dadi $ 10.340 / FEU, kenaikan 209% dibandhingake karo tarif kanggo minggu kepungkur taun iki.

Tingkat Asia-Lor Eropa lan Eropa Lor-Pantai Timur AS mundhak 6% dadi $ 11,913 / FEU lan $ 5,989 / FEU. Tingkat Asia-Lor Eropa udakara 600% luwih larang tinimbang ing taun kepungkur.

xw2-1

Permintaan konsumen sing dhuwur lan level inventaris sing isih ketinggalan ora bakal mundur maneh, kanthi panjaluk dikarepake luwih saka musim puncak tahunan segara ing wulan iki. 

Penundaan angkutan udara lan kenaikan biaya

Kargo samudra sing larang lan ora bisa dipercaya nyebabake para pengirim menyang kargo udara, nanging panjaluk iki nyebabake rega lan nambah biaya barang sing mlebu.

Permintaan konsumen sing dhuwur nyebabake volume kargo udara global bali menyang level pra-COVID, kanthi data pasar Freightos.com nuduhake tarif Asia-AS mundhak udakara 25% menyang tujuan sing paling akeh ing wulan April lan isih munggah nganti Mei.

Nalika tarif mudhun udakara 5% sajrone minggu kepungkur ing jalur Asia-AS, rega isih nganti kaping telu luwih dhuwur tinimbang taun biasa.

Sing diarepake yaiku musim puncak kargo udara, biasane ing wulan Oktober lan November, bisa diwiwiti wulan September karo para importir sing buru-buru nggawe manawa inventaris liburan teka tepat wektu.

Kajaba iku, wabah COVID-19 nyebabake pejabat njaluk sawetara asal usul kanggo ngetrapake kunci regional. Iki mengaruhi output pabrik lan volume sing mili menyang bandara. Kondisi nyenyet iki biasane bisa nambah tarif sawetara wektu.

Penundaan truk lan kenaikan biaya

Kanthi panjaluk sing akeh saka konsumen, para importir cepet-cepet ngisi inventaris, nyebabake kapasitas truk bisa ngencengi lan nambah tarif.

Saiki akeh pengamat ngelingake yen aturan karantina kanggo truk sing bali bisa nyebabake wektu tundha sanajan barang-barang sing diproduksi nalika preinan siap dikirim.

Iki bisa uga tetep kedadeyan nganti babak pisanan 2021.   

 Kapan tarif angkut lan rega pengiriman mudhun?

Ing kahanan saiki, akeh importir lan eksportir kepengin weruh kapan bisa ngarepake tarif angkut lan rega pengiriman mudhun. Wangsulane? Durung.

Nanging, senadyan ana kemungkinan keterlambatan lan biaya pengiriman barang sing akeh, saiki ana sawetara langkah sing bisa ditindakake para importir:

Cara navigasi pasar barang saiki:

Bandhingi paling ora sawetara kuotasi lan mode kanggo mesthekake yen sampeyan entuk biaya paling larang lan layanan sing paling efisien.

Buffer anggaran muatan lan wektu transit kanggo pangowahan. Biaya amarga telat sing ora dikarepake utawa kapasitas winates bisa muncul, mula siyap.

Jelajahi opsi pergudangan kanggo nyuda efek saka permintaan lan watesan bisnis sing mudhun ing AS.

Coba waca bathi barang sampeyan lan pikirake yen poros bisa migunani. Kajaba iku, elinga faktor biaya angkut nalika mbiji bathi.

Sepira impor cilik utawa menengah bisa ngrencanakake sukses ing Freightos.com:

Ngerti manawa tundha lan dikenani biaya tambahan. Pengirim barang ngupayakake supaya bisa mindhah barang kanthi jadwal tanpa biaya tambahan, nanging ing wektu sing ora stabil iki, penundaan lan biaya tambahan bisa uga ora bisa dikendhaleni para forwarder.

Coba mode pengiriman endi sing paling cocog kanggo sampeyan saiki. Kaya ing jaman non-pandemi, barang angkutan laut biasane luwih murah nanging duwe wektu timbal sing signifikan. Yen wektu transit sampeyan nuntut, kirim liwat udara lan sampeyan bakal duwe kapercayan ing wektu transit.

Komunikasi kanthi rutin karo pangirim barang. Iki luwih penting tinimbang sadurunge - tetep kontak tegese sampeyan bakal bisa ngatasi wektu transit lan tetep ngatasi apa wae sing bakal ana.

Priksa manawa sampeyan duwe tenaga kerja kanggo nampa barang nalika tekan. Iki bakal nyuda wektu tundha. 


Wektu kiriman: Jul-13-2021

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email