Senling Fitur Kandel, Desain sing Bisa Disesuaikan Kanthi gampang - Konaway Kabeh Anyar

18 Des 2020-Kutha Taizhou, Provinsi Zhejiang

Zhejiang Senling Motorcycle Co., Ltd. nganakake konferensi pers offline kanggo dealer utama ing saindenging negara lan ngumumake model anyar-Konaway. Perangan awak sing anyar sing nggampangake nggawe kustomisasi, nalika nggunakake sistem mesin anyar sing anyar, kanggo kinerja sing ditambahake sajrone sawetara kahanan nunggang. Ora ilang ing desain yaiku jarak tempuh gas ing Konaway, biaya operasional lan perawatan sing murah, perhatian marang detail lan linuwih saka Senling.

xw1-1
xw1-2
xw1-3

Konaway katon kanthi sikap sing luwih agresif lan katon ora ireng. Mesin jinis Suzuki sing luwih efisien saiki duwe kinerja sing luwih apik tinimbang GY125, dene kursi sing luwih rata bisa ningkatake macem-macem dhuwur. Kanggo nambah kesenengan ing antarane titik mandeg, lan tampilan LCD kanthi fitur sing gampang ditindakake kabeh. Model iki pancen nyenengake, lan kanthi kustomisasi sing gampang banget lan nambah kepenak, sing mesthine bisa nambah komunitas sing hasrat ing domestik lan luar negeri.

Konaway minangka bukti manawa skuter bisa dadi luwih saka para penumpang kutha sing mampu. Konsep "Petualangan Kutha" Senling kanthi lengkap, sing ngasilake skuter sing durung kuwat, model ringkes iki nggabungake fitur praktis kaya teknologi CVT lan panyimpenan ing kursi kanthi gaya kasar sing menehi inspirasi ing petualangan ing dalan sing adoh. Kanggo model taun 2021, uga akeh opsi warna anyar.

xw1-4

Konaway-saka merek kopi mewah "KONA" ing Hawaii

Bakal nggawe masa depan anyar kanggo skuter!


Wektu kiriman: Jun-20-2021

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email