Kebakaran Baterai Lithium Ion: Ancaman kanggo Pangiriman Kontainer

Saka 2015 nganti saiki kira-kira 250 insiden sing ana hubungane karo kebakaran hoverboard listrik wis direkam miturut Komisi Keamanan Produk Konsumen Amerika Serikat. Komisi sing padha nglaporake manawa 83.000 baterai laptop Toshiba kelingan ing 2017 amarga ana masalah keamanan lan keamanan.

Ing wulan Januari 2017, truk sampah NYC dadi sumber kejutan lingkungan nalika baterai lithium meledak ing kompak truk kasebut. Untunge ora ana sing cilaka.

Miturut panaliten sing ditindakake dening cabang Pusat Data Kebakaran Nasional Administrasi Kebakaran AS, ing antarane Januari 2009 lan 31 Desember 2016 ana 195 insiden kebakaran E-Rokok sing dilaporake ing AS 133 sing nyebabake ciloko.

Apa sing dienggo kabeh laporan kasebut, yaiku panyebab utama saben kedadeyan yaiku baterai lithium-ion. Baterai lithium Ion wis dadi bagean integral ing saben dinten. Digunakake ing komputer, ponsel, mobil, uga rokok elektronik, ana sawetara barang elektronik sing ora nggunakake baterai kerapatan tinggi kasebut. Popularitasé gampang, batere luwih apik kanggo ukuran sing luwih cilik. Miturut Akademi Ilmu Pengetahuan Australia, baterai LI kaping pindho luwih kuwat tinimbang batere NiCad tradisional.

Kepiye cara kerja batre lithium ion?
Miturut departemen energi: "Baterai digawe saka anoda, katoda, separator, elektrolit, lan loro kolektor saiki (positif lan negatif). Anoda lan katoda nyimpen lithium. Elektrolit kasebut nggawa ion lithium sing diisi kanthi positif saka anode menyang katoda lan kosok baline liwat pemisah. Gerakan ion lithium nggawe elektron bebas ing anoda sing nggawe muatan ing kolektor arus positif. Arus listrik banjur mili saka kolektor saiki liwat piranti sing didukung (ponsel , komputer, lsp) menyang kolektor saiki sing negatif. Pemisah mblokir aliran elektron ing njero batere. "

Napa kabeh kobongan?
Baterai lithium Ion tundhuk Runaway Termal. Iki kedadeyan nalika pamisah sing mblokir aliran elektron ing batere gagal.

Pengaruh ing Industri Pengiriman

Lithium Ion Battery Fires A Threat to Container Shipping1

Ing geni sing nggumunake tanggal 4 Januari 2020, COSCO Pasifik ngalami kebakaran kontainer nalika ditindakake saka Nansha, China kanggo Nhava Shevaby, India .. Geni kasebut, sanajan dipateni lan ora ana cilaka sing dilaporake, kapal kasebut ditundha sawetara dina amarga ombone karusakan ditliti.

MY Kanga, ing plabuhan Dubrovnik, Kroasia rugi total nalika kapal kasebut ngalami geni bencana. Geni iki disebabake dening pelarian termal sawetara batere li-on ing prau rekreasi sing ana ing garasi kapal pesiar. Nalika intensitas kobongan saya tambah, kru lan penumpang kepeksa nilar kapal kasebut.

Kaya sing wis dingerteni, ing segara ana limang kategori geni sing beda. Baterai A, B, C, D, lan K. Lithium Ion utamane kobongan Kelas D. Bebayane amarga dheweke ora bisa dipateni nganggo banyu utawa disapu dening CO2. Geni kelas D cukup panas kanggo ngasilake Oksigen dhewe. Iki tegese padha mbutuhake cara khusus kanggo mateni. Teknologi kanggo nylametake

Nganti saiki, mung ana rong cara kanggo ngatasi kobongan baterai lithium. Petugas pemadam kebakaran bisa ngidini piranti elektronik kobong nganti kabeh bahan bakar wis entek, utawa ngilangi piranti sing kobong kanthi banyu akeh. Kaloro "solusi" kasebut duwe kekurangan serius. Kerusakan geni ing wilayah sekitar bisa uga nggawe pilihan pertama ora bisa ditampa. Kajaba iku, kobongan kapal, pesawat utawa wilayah liyane sing dibuwang bisa dadi bencana. Ngilangi geni iku penting.

Nyedhot geni kanthi banyu sing akeh bisa nyuda suhu adonan ing sangisore titik kontak (180C / 350F), nanging petugas pemadam kebakaran cedhak karo batere sing kobong lan banyu sing kakehan bisa nyebabake kerusakan peralatan lan perabotan sing ora dikarepake.

Inovasi anyar nyedhiyakake pilihan anyar sing luwih efektif. Kebutuhan kanggo nyuda suhu batere ing runaway termal, nresep uap (kumelun, sing beracun) saiki wis kasedhiya. Terobosan teknologi ditindakake kanthi nggunakake manik-manik kaca daur ulang sing dirancang khusus kanggo nyedhot panas lan uap. Tes nuduhake manawa laptop sing kobong dipateni sajrone 15 detik. Cara aplikasi nglindhungi petugas pemadam kebakaran.

Teknologi anyar iki amarga usaha CellBlock kanggo mbantu sawetara industri ngatasi kebakaran baterai lithium. Para ilmuwan CellBlock ngerti manawa kebakaran baterai lithium bakal kedadeyan saya akeh. Sektor macem-macem ekonomi bakal kena pengaruh kalebu manufaktur, maskapai penerbangan, kesehatan lan liya-liyane. Insinyur CellBlock sing ndeleng risiko transportasi ing industri kobongan baterai lithium nggawa fokus menyang maskapai (kargo lan penumpang), lan saiki dadi laut.

Resiko Maritim

Ekonomi kita global kanthi barang sing dikirim ing jagad iki, lan ing pirang-pirang pengiriman kasebut ana baterai lithium. Organisasi sing nyedhiyakake pengiriman duwe resiko nalika batere lithium kasedhiya. Duwe kemampuan kanggo mateni batere sing mlebu plancong termal kanthi cepet, sadurunge kedadeyan kerusakan bisa uga kritis.

Rong maskapai ilang 747s amarga kobongan baterai lithium. Saben duwe luwih saka 50.000 batere lan sumber kontak bisa dilacak menyang kontainer kasebut. Kapal nggawa jutaan bater. Kemampuan kanggo mateni kobongan baterai lithium kanthi cepet bisa mbedakake kedadeyan lan bencana.

Lithium Ion Battery Fires A Threat to Container Shipping

Wektu kiriman: Aug-11-2021

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email