Eksposisi Sepeda Motor Chongqing ing taun 2021, wektu wis kliwat!

Expo Sepeda Motor Internasional China kaping 19 (Expo Sepeda Motor Chongqing), acara tahunan industri motor ing Tiongkok lan uga jagad ing taun 2021, bakal dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Chongqing wiwit tanggal 17 nganti 20 September 2021.

Didhisiki ing taun 2002, Expo Sepeda Motor Internasional China minangka acara tahunan kanggo industri sepeda motor ing Tiongkok lan uga jagad, sing nuntun arah pangembangan industri motor Cina.

Pasar motor Cina wis dadi fokus strategis merek motor internasional. Elektrik, jaringan, cerdas dadi tren pangembangan, Teknologi E-motor anyar bakal nuduhake industri motor bakal mlebu wilayah anyar.

China Motorcycle Expo 2021 bakal nganyari pameran kanthi komprehensif, nggawe rantai pameran industri, konferensi, persaingan, kinerja, pariwisata budaya lan pangembangan ekologis, lan nuduhake kreativitas lan nilai sepeda motor.

Chongqing Motorcycle Exposition in 2021, the time is set!
Chongqing Motorcycle Exposition in 2021, the time is set1

Kejabi ngirim driver minangka topik utama para ksatria dina kuli 920, kanthi tema "kamulyan dicetak tenaga kerja" minangka tema, ora mung ngemot teknologi Internet modern kanggo produk industri tradisional, nanging uga bisa menehi, nggawe dalan anyar kanggo padamelan Muter saka pribadi menyang panggunaan motor, hiburan, peran sublimasi kanggo pembangunan sosial lan ekonomi China, nggawe status sosial motor bali menyang urip kutha, uga kanthi efektif ngumumake energi positif saka kamulyan tenaga kerja, sing wis entuk perhatian saka pamrentah lokal lan dhukungan saka perusahaan Internet gedhe.

Minangka pameran merek kanthi pengaruh global, Pameran Sepeda Motor China nggambarake level perusahaan motor Cina saiki, ningkatake pangembangan budaya motor Cina sing kuat, lan nuntun arah pangembangan industri motor China. Iki bakal menehi kontribusi kanggo pangembangan berkelanjutan industri sepeda motor China sing memimpin industri motor dunia. 

Chongqing Motorcycle Exposition in 2021, the time is set2
Chongqing Motorcycle Exposition in 2021, the time is set3

Wektu kiriman: Jul-20-2021

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email