RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 SCOOTER MODEL BARU

Katrangan Singkat:

NAMA MODEL: LAMOCCA 150CC

1. Dirancang ing Eropa, Lamocca campuran gaya tradisional lan modern kanthi apik.

2. Mesin digawe adhem banyu kanthi kinerja dhuwur kanthi 13.9Ps lan sistem CVT maksimal.

3. Struktur kasebut tetep supaya saben gerakan yakin.

4. Unsur klasik vespa kalebu lampu bunder, garis awak sing mulus lan utas jahitan kursi sing apik.

5. Barang opsional: Kothak mburi, operator mburi, ABS dual-saluran, kunci cerdas, start-stop mesin, Kaca Depan.


Detail Produk

Tag Produk

BRUXSTOWN: JENIS MOTOR PALING ENGKE ATI DADI PRIBADI

Adopsi ringkes kanggo elemen retro   

Kombinasi rada nyopir ing dalan

Teknologi teknologi  

Integrasi fashion olahraga lan Internet    

 Katrangan Produk

SISTEM Bingkai
● Kabeh sendhi las otomatis lan 100% rampung nganggo lengen mekanik.
● Ngalami pirang-pirang elektroforesis lan proses semprotan.

LAMOCCA 150CC-6

SISTEM ENGINI
Kinerja adhem 1- Mesin adhem banyu silinder 150CC
● Daya 40% luwih dhuwur tinimbang GY6 150
● torsi 50% luwih kuat tinimbang GY6 150
● Konsumsi 20% luwih sithik tinimbang GY6 150
● Umur kaping pindho maneh saka GY6 150

INOVASI CVT
sistem transmisi mesin sing nembe disetel luwih cocog kanggo macem-macem lingkungan nunggang.

LAMOCCA 150CC-7

DETAIL LEBIH LANJUT 

Muffler stainless steel

LAMOCCA 150CC-9

Penyerapan kejut sing berkualitas banget

LAMOCCA 150CC-10

Lampu LED kabeh skuter

LAMOCCA 150CC-11

Cairan, bentuk mburi sing elegan kanthi stiker unik

LAMOCCA 150CC-12

Kombinasi pinter saka LCD lan instrumen mekanik

LAMOCCA 150CC-13

Sistem rem CBS berkinerja tinggi

LAMOCCA 150CC-14

WARNA
Kasedhiya ing pilihan warna. Desain ergonomis sing sampurna lan pengalaman nunggang alami lan nyaman mbantu sampeyan nemokake sing paling apik!

LAMOCCA 150CC-16

Parameter Produk

LxWxH (mm) 1930x750x1180 Kacepetan Paling Dhuwur (Km / h) 100
Basis roda (mm) 1365 Kapasitas Tank (L) 6
Mesin 150CC Rem (Fr./Rr.) Cakram / Cakram
Jinis Mesin 1P57MJ, 1-Silinder, 4-Stroke, digawe adhem banyu Tirus ngarep 120 / 70-12
Max Power (kw) 10 Tirus mburi 120 / 70-12
Torsi Max (Nm) 13.6 Beban 40 CTNS / 40HQ
Maksimum muatan (kg) 262KGS Pengepakan Karton kanthi krenjang baja

FAQ

1. Apa syarat-syarat pangiriman motor sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF.

2. Apa syarat pembayaran kanggo skuter sampeyan?

T / T 30% minangka setoran, lan 70% sawise pangiriman kurang saka 10 dina. Kita bakal ngirim salinan BL.

3. Kepiye babagan wektu ngirim motor sampeyan?

Umume, butuh wektu 25 nganti 30 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. 
Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlahe pesenan sampeyan.

4. Apa sampeyan nyoba kabeh barang motor sadurunge dikirim?

Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim. Sadurunge produksi massal, kita bakal nggawe unit sampel motor lan nyoba nganti lulus kualitase. Ing produksi, pesanan sampeyan bakal dilanjutake karo QC sajrone saben langkah. Saben produk kudu dicenthang lan ditandatangani sadurunge pindhah menyang proses sabanjure.

5. Apa bisa nyampur model liyane ing sak wadhah?

Ya, macem-macem model bisa dicampur ing sak wadhah, nanging jumlahe ora kurang saka MOQ.

Kemasan & Pengiriman

1. Pengepakan CKD utawa SKD kaya sing dikarepake.
2. Tim profesional kita njamin layanan internasional sing bisa dipercaya.

packing003

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sambungake Kita

    WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
    Entuk Update Email