SCOOTER FUEL

  • TOP 10 TWO WHEEL MOTORCYCLE VENTURE SCOOTER

    TOP 10 Loro SOROT VENTURE MOTOR RODA

    NAMA MODEL: JOG-B 150CC

    1. Bisa cocog karo warna-warni lan stiker.

    2. Kita uga bisa nggawe model 50CC, 110CC lan 150CC kaya sing sampeyan butuhake.

    3. seng nembus cahya kuwat menehi ua sesanti wengi sing apik.

    4. Nganggo kinerja rem keamanan dhuwur lan ora ana swara.

    5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.

  • BEST ADULT SCOOTER WATERPROOF AIR COOLER MOTORCYCLE 150CC MOPED

    MOTOR COOLER AIR COOLER AIR COOLER 150CC TERBAIK

    NAMA MODEL: KONAWAY 150CC

    1. Bisa dicocogake karo macem-macem warna lan stiker kanthi telung bungkus cat manggang berkualitas tinggi. 

    2. Skuter komuter kinerja dhuwur kanggo wong diwasa kanthi opsi mesin sing beda-beda.

    3. Sistem tenaga wis diowahi lan dianyari karo sistem CDI utawa EFI sing bubar.

    4. Konaway nggunakake speedometer LCD resolusi dhuwur lan lampu LED sing padhang.

    5. Barang opsional: kothak mburi, operator mburi.

  • 50CC CHEAP GAS COMMUTER SCOOTER CDI MOTORCYCLE

    50CC MOTOR GAS KOMPUTER GAS CDI

    NAMA MODEL: URBANITY 50CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc.

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan.

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan.

    5. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan.

    6. Cocog kanggo dalan muter lan kutha.

    7. Aksesoris opsional: USB, lan kothak mburi.

  • CHEAP MOPED STAND UP 100CC GAS POWERED SCOOTER

    MOPED MURAH STAND UP SCOOTER GAS POWER 100CC

    NAMA MODEL: HAPPYNESS 100CC

    1. Panel ngarep asli lan kafan luwih klasik.

    2. Gaya buntut dawa lan sempit luwih cocog kanggo aliran skuter tradisional.

    3. Roda sing digabung karo ban ngarep 12inch lan mburi 10inch nambah stabilitas kurva.

    4. Loro-lorone muffler lan kipas dilengkapi tutup anti-scalding, sing bisa njamin keamanan nyopir driver ing kursi mburi kanthi efektif.

    5. Mesin nggunakake teknologi Jepang, sing duwe tenaga luwih akeh lan kurang konsumsi.

  • 110CC BEST QUALITY AIR COOLED MOTORBIKE

    110CC MOTORBIKE AIR COOLED KUALITAS TERBAIK

    NAMA MODEL: URBANITY 110CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc.

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan.

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan.

    5. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan.

    6. Cocog kanggo dalan muter lan kutha.

    7. Aksesoris opsional: USB lan kothak mburi.

  • WATER COOLER STRONG POWER 125CC MOTORCYCLE ADULT SCOOTER

    AIR COOLER Kuat Kuat 125CC MOTORCYCLE DEWASA MOTOR

    NAMA MODEL: KONAWAY 125CC

    1. Bingkai sing dicet kanthi kekuatan dhuwur duwe kaluwihan anti-tekanan lan anti karat.

    2. Penyerapan kejut hidrolik, teknologi nggambar tabung presisi bisa adaptasi nyetel intensitas penyerapan kejut ing kabeh kahanan dalan.

    3. Transmisi otomatis CVT lan mesin GU125 paling anyar nawakake tenaga sing luwih gedhe nanging kurang dikonsumsi.

    4. Pelana elastis dhuwur digabung karo spons busa alus elastis tinggi, awet lan meh ora landhep.

    5. Barang opsional: Speedometer LED, mesin GY6 125 lan operator mburi & kothak.

  • STRONG POWER TOP 10 MOPED SCOOTER

    POWER KUAT TOP 10 MOPED SCOOTER

    NAMA MODEL: URBANITY 125CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc.

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan.

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan.

    3. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan.

    4. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan.

    5. Cocog kanggo dalan muter lan kutha.

    6. Aksesoris opsional: USB lan kothak mburi.

  • HIGH END RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 NEW MODEL SCOOTER

    RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 SCOOTER MODEL BARU

    NAMA MODEL: LAMOCCA 150CC

    1. Dirancang ing Eropa, Lamocca campuran gaya tradisional lan modern kanthi apik.

    2. Mesin digawe adhem banyu kanthi kinerja dhuwur kanthi 13.9Ps lan sistem CVT maksimal.

    3. Struktur kasebut tetep supaya saben gerakan yakin.

    4. Unsur klasik vespa kalebu lampu bunder, garis awak sing mulus lan utas jahitan kursi sing apik.

    5. Barang opsional: Kothak mburi, operator mburi, ABS dual-saluran, kunci cerdas, start-stop mesin, Kaca Depan.

  • TWO WHEELS BEST GAS ADULT SCOOTER FOR COMMUTER

    Loro RODA GAS PUNING SCOOTER GOLONGAN UNTUK KOMUTER

    NAMA MODEL: URBANITY 150CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan

    3. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan

    4. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan

    5. Cocog kanggo dalan muter lan kutha

    6. Aksesoris opsional: USB lan kothak mburi

  • 50CC BEST FUEL SCOOTER OFF ROAD MOTORCYCLE

    50CC SCOOTER FUEL PALING PALING MOTOR ROAD

    NAMA MODEL: AVENTRU 50CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 125cc utawa 150cc

    2. Macem-macem pilihan warna lan logo awak sing disesuaikan

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan

    5. Lair kanggo lintas negara lan olahraga

    6. Aksesoris opsional: USB, krenjang telpon, kothak mburi

  • 12 INCH WHEEL CHEAP GAS POWERED SCOOTER

    12 INCH WHEEL MURAH GAS PAKAR SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU 125CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 125cc utawa 150cc

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan

    3. LCD utawa instrumen mekanik kanggo pilihan

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan

    5. Lair kanggo lintas negara lan olahraga

    6. Aksesoris opsional: USB, krenjang telpon, kothak mburi

  • 150CC HIGH SPEED OFF ROAD GAS SCOOTER

    150CC SINGGIH CEPAT OFF ROAD GAS SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU 150CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 125cc utawa 150cc

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan

    3. LCD utawa instrumen mekanik kanggo pilihan

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan

    5. Lair kanggo lintas negara lan olahraga

    6. Aksesoris opsional: USB, krenjang telpon, kothak mburi

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email