SCOOTER LISTRIK

  • 2021 ADULT HIGH SPEED 1500W ELECTRIC BIKE/ MOTORCYCLES/ SCOOTERS WITH PEDALS DISC BRAKE

    2021 BESAR TINGGI 1500W Sepeda Elektrik / Motor / Skuter DENGAN BRAKE DISC PEDAL

    NAMA MODEL: URBANITAS E

    1. Kanthi sertifikat EEC lan cocok kanggo pasar Eropa.

    2. Nawakake cara ijo kanggo ngubengi, ideal kanggo jarak sing sedheng

    3. Mesin kasebut hemat energi, sing uga artine murah.

    4. Sistem BMS: proteksi overcharge, proteksi debit, proteksi suhu, proteksi arus over, proteksi sirkuit cendhak, kesetaraan batere.

    5. Controller duwe kinerja stabil, disipasi panas sing apik, kontrol fleksibel, respons sensitif lan kualitas sing bisa dipercaya.

    6. Barang opsional: Kothak mburi, operator mburi, muatan cepet.

  • EEC 3000W ELECTRIC BIKE/ MOTORCYCLES/ SCOOTER WITH 72V 40AH LITHIUM BATTERY

    Sepeda Elektronik EEC 3000W / MOTOR / KLIK BATERAI 72V 40AH LITIMI

    NAMA MODEL: URBANITY E PRO

    1. Nawakake cara ijo kanggo ngubengi, lan jarak maksimal bisa nganti 100km, sing ngidini sampeyan lelungan kanthi bebas.

    2. Kanthi sertifikat EEC lan wareg karo pasar Eropa.

    3. Kanthi lampu LED kabeh skuter, luwih ngirit energi lan ngirit daya sajrone nyopir.

    4. Sistem BMS: nglindhungi proteksi, proteksi overcharge, proteksi arus over, proteksi sirkuit cendhak, persamaan batere, proteksi suhu.

    5. Barang opsional: Kothak mburi, muatan cepet, operator mburi.

  • DOUBLE MOTOR 400W ELECTRIC SCOOTER CHARGING ELECTRIC TRICYCLE

    GANDA MOTOR 400W Scooter Elektrik

    NAMA MODEL: TSM-3

    1. Iki dirancang kanggo menehi luwih akeh kenyamanan kanggo wong tuwa, ibu rumah tangga lan liya-liyane kanggo njupuk bocah, blanja utawa wisata.

    2. Penundaan independen motor dobel sing dipatenake nggawe nunggang luwih stabil.

    3. Iki dilengkapi kranjang mburi minangka standar.

    4. Telung lapisan cat kanthi kualitas dhuwur lan anti-fade.

    5. Item opsional: USB, GPS, musik Bluetooth.

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email