Hubungi Kita

Zhejiang Senling Motorcycle Co., Ltd.

KONTAK KAMI

Yen sampeyan kasengsem ing perusahaan lan skuter, coba kontak karo kita kanthi ngirim email utawa langsung nelpon. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngunjungi pabrik nalika kasedhiya.

ALAMAT

NO. 49 Area Kulon, Liuyang, Jalan Xiachen, Jiaojiang, Kota Taizhou, Provinsi Zhejiang China

E-MAIL

Telpon

Telpon seluler: +8613989889818, 18057629598, 15215814427, 15857617817, 15757610201

Landline: 0576-82367121

HUBUNGI KAMI

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email