50CC

  • BEST COMMUTER SCOOTER ADULT MOTORCYCLE

    MOTOR SIKOTER KOMPUTER TERBAIK

    NAMA MODEL: JOG-B 50CC

    1. Nganggo desain terintegrasi.

    2. Kita uga bisa nindakake model 110CC, 125CC lan 150CC.

    3. seng nembus cahya kuwat menehi ua sesanti wengi sing apik.

    4. Tutup sisih tekstur gaya lan dhuwur menehi kesan jero.

    5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.

  • 50CC CHEAP GAS COMMUTER SCOOTER CDI MOTORCYCLE

    50CC MOTOR GAS KOMPUTER GAS CDI

    NAMA MODEL: URBANITY 50CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc.

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan.

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan.

    5. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan.

    6. Cocog kanggo dalan muter lan kutha.

    7. Aksesoris opsional: USB, lan kothak mburi.

  • 50CC BEST FUEL SCOOTER OFF ROAD MOTORCYCLE

    50CC SCOOTER FUEL PALING PALING MOTOR ROAD

    NAMA MODEL: AVENTRU 50CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 125cc utawa 150cc

    2. Macem-macem pilihan warna lan logo awak sing disesuaikan

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan

    5. Lair kanggo lintas negara lan olahraga

    6. Aksesoris opsional: USB, krenjang telpon, kothak mburi

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email