2021 BESAR TINGGI 1500W Sepeda Elektrik / Motor / Skuter DENGAN BRAKE DISC PEDAL

Katrangan Singkat:

NAMA MODEL: URBANITAS E

1. Kanthi sertifikat EEC lan cocok kanggo pasar Eropa.

2. Nawakake cara ijo kanggo ngubengi, ideal kanggo jarak sing sedheng

3. Mesin kasebut hemat energi, sing uga artine murah.

4. Sistem BMS: proteksi overcharge, proteksi debit, proteksi suhu, proteksi arus over, proteksi sirkuit cendhak, kesetaraan batere.

5. Controller duwe kinerja stabil, disipasi panas sing apik, kontrol fleksibel, respons sensitif lan kualitas sing bisa dipercaya.

6. Barang opsional: Kothak mburi, operator mburi, muatan cepet.


Detail Produk

Tag Produk

 Katrangan Produk

1. Sel batere kanthi kapasitas dhuwur, cukup kuat kanggo ndhukung jangkauan kapal pesiar luwih dawa tinimbang batere biasa. Apa maneh, nduwe wadhah baterai lithium portebel kanggo para pelanggan supaya bisa gampang metu lan ngisi daya kanthi gampang.

2. Motor sing lancar lan kuat nyedhiyakake akselerasi kanthi cepet, uga pengalaman tanpa gaweyan lan imbang. Motor iki cocog kanggo pangguna sing nyopir jarak adoh, menek bukit ing wilayah pegunungan, lan nggawa beban sing abot.

URBANITY-E 1500W
URBANITY-E 1500W1

3. Instrumen LCD kanthi visibilitas dhuwur bisa jelas sanajan sunar srengenge sing kuwat. Sampeyan bisa ngawasi kabeh kondisi skuter kayata panggunaan batere kanthi wektu nyata.

URBANITY-E 1500W2

4. Kancamu lelungan sing apik. Cocog, cerdas, nggatekake tabungan lan kanthi struktur entheng sing gampang ditindakake.

URBANITY-E 1500W3

Parameter Produk

LxWxH (mm) 1745x680x1075 Kacepetan Paling Dhuwur 45 (L1e)
Basis roda (mm) 1200 Jinis Motor 1500W / BOSCH
Baterai Lithium 60V26Ah Rem (Fr./Rr.) Cakram / Cakram
Wektu Ngisi daya Standar 4-6H Tirus ngarep 100 / 80-12
Konsumsi Daya 46WH / KM Tirus mburi 100 / 80-12
Keuntungan 12-15 °
Beban 84 CTNS / 40HQ
Maksimum muatan (kg) 150KGS Pengepakan Karton kanthi krenjang baja

FAQ

1: Sepira kerepe aku kudu ngisi daya batere?

Kerep kaya sing dikarepake! Baterai bisa diisi ulang sanajan ora kosong, mula sampeyan bisa ngisi daya batere kapan wae trep kanggo sampeyan.

2: Suwene suwene kanggo ngisi batere?

Iku gumantung saka sepira karepe. Baterai sing kosong kabeh bakal mbutuhake wektu 4 nganti 6 jam kanggo ngisi standar.

3: Apa syarat garansi sampeyan?

Kita nawakake macem-macem istilah garansi kanggo macem-macem aksesoris. Bagéan utama sajrone setaun.

4: Apa sing dijaluk MOQ lan warna sampeyan?

Biasane, 1 * 40 'Beban kontan dhuwur yaiku MOQ lan muatan campuran diidini. kita bakal ngenalake warna sing paling populer kanggo para pelanggan. Lan kita bisa nggawe warna miturut panjaluk pelanggan. 

5: Apa maneh sing bisa ditindakake?

Kita terus nggawe model anyar kanggo memenuhi permintaan pasar. Dadi, yen sampeyan duwe ide apik babagan produk utawa skuter sing gegandhengan, aja bebas ngandhani utawa komunikasi karo kita.

Kemasan & Pengiriman

1. Pengepakan CKD utawa SKD kaya sing dikarepake.
2. Tim profesional kita njamin layanan internasional sing bisa dipercaya.

packing003

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane

    Sambungake Kita

    WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
    Entuk Update Email