150CC

  • HIGH END RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 NEW MODEL SCOOTER

    RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 SCOOTER MODEL BARU

    NAMA MODEL: LAMOCCA 150CC

    1. Dirancang ing Eropa, Lamocca campuran gaya tradisional lan modern kanthi apik.

    2. Mesin digawe adhem banyu kanthi kinerja dhuwur kanthi 13.9Ps lan sistem CVT maksimal.

    3. Struktur kasebut tetep supaya saben gerakan yakin.

    4. Unsur klasik vespa kalebu lampu bunder, garis awak sing mulus lan utas jahitan kursi sing apik.

    5. Barang opsional: Kothak mburi, operator mburi, ABS dual-saluran, kunci cerdas, start-stop mesin, Kaca Depan.

  • 150CC HIGH SPEED OFF ROAD GAS SCOOTER

    150CC SINGGIH CEPAT OFF ROAD GAS SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU 150CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 125cc utawa 150cc

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan

    3. LCD utawa instrumen mekanik kanggo pilihan

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan

    5. Lair kanggo lintas negara lan olahraga

    6. Aksesoris opsional: USB, krenjang telpon, kothak mburi

  • TOP 10 TWO WHEEL MOTORCYCLE VENTURE SCOOTER

    TOP 10 Loro SOROT VENTURE MOTOR RODA

    NAMA MODEL: JOG-B 150CC

    1. Bisa cocog karo warna-warni lan stiker.

    2. Kita uga bisa nggawe model 50CC, 110CC lan 150CC kaya sing sampeyan butuhake.

    3. seng nembus cahya kuwat menehi ua sesanti wengi sing apik.

    4. Nganggo kinerja rem keamanan dhuwur lan ora ana swara.

    5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.

  • TWO WHEELS BEST GAS ADULT SCOOTER FOR COMMUTER

    Loro RODA GAS PUNING SCOOTER GOLONGAN UNTUK KOMUTER

    NAMA MODEL: URBANITY 150CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan

    3. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan

    4. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan

    5. Cocog kanggo dalan muter lan kutha

    6. Aksesoris opsional: USB lan kothak mburi

  • BEST ADULT SCOOTER WATERPROOF AIR COOLER MOTORCYCLE 150CC MOPED

    MOTOR COOLER AIR COOLER AIR COOLER 150CC TERBAIK

    NAMA MODEL: KONAWAY 150CC

    1. Bisa dicocogake karo macem-macem warna lan stiker kanthi telung bungkus cat manggang berkualitas tinggi. 

    2. Skuter komuter kinerja dhuwur kanggo wong diwasa kanthi opsi mesin sing beda-beda.

    3. Sistem tenaga wis diowahi lan dianyari karo sistem CDI utawa EFI sing bubar.

    4. Konaway nggunakake speedometer LCD resolusi dhuwur lan lampu LED sing padhang.

    5. Barang opsional: kothak mburi, operator mburi.

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email