150CC SCOOTER PENGIRIMAN SCOOTER POWERED ROAD

Katrangan Singkat:

NAMA MODEL: JOG-D

1. Bisa cocog karo rong ukuran kothak mburi.

2. Kita bisa nindakake model 50CC, 110CC, 125CC lan 150CC.

3. Struktur bingkai tebal duwe kapasitas muatan sing luwih gedhe.

4. Nganggo kinerja rem keamanan dhuwur lan ora ana swara.

5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.


Detail Produk

Tag Produk

 Katrangan Produk

Dibandhingake karo sing asli, kita ngencengi struktur bingkai kanggo nambah kapasitas muat. Nganti 150KGS lan nggawe pangiriman luwih aman.

JOG-D001

Operator mburi amba dirancang dhewe. Kuat lan awet. Lan bisa dipasang ing macem-macem kothak mburi opsional, gampang dipasang, gawe marem panjaluk sing beda, kayata kursi bocah, bocor pangiriman lan kothak panganan. Kita duwe rong kothak ukuran sing cocog karo wadhah iki, 48x 35x35CM lan 40x32x32CM.

JOG-D002

Skuter nggunakake rem cakram ngarep lan rem mburi. Rem cakram hidrolik bisa nyepetake jarak rem, rem kanthi gampang lan aman.

JOG-D003
JOG-D004

Layanan OEM & ODM bisa diwenehake, dhaptar minangka dhaptar:
1. warna
2. desain logo sing hard lan alus
3. mesin
4. pengepakan
5. rong ukuran kothak mburi
6. lan sapanunggalane

JOG-B 150CC04

Parameter Produk

LxWxH (mm) 1780 × 670 × 1160 Kacepetan Paling Dhuwur (KM / H) 85
Basis roda (mm) 1280 Kapasitas Tank (L) 4.5
Mesin GY6 150CC Rem (Fr./Rr.) Disc / Drum
Jinis Mesin 157QMJ, 1-Silinder, 4-Stroke, adhem-adhem Tirus ngarep 90 / 90-10
Max Power (kw / (r / min)) 62kW (7500r / min) Tirus mburi 90 / 90-10
Torsi Max (Nm (r / min)) 8,5N · m (6500r / min)
Beban 105 CTNS / 40HQ
Maksimum muatan (kg) 150KGS Pengepakan Karton kanthi krenjang baja

FAQ

1: Apa sampeyan bisa ngirim produk menyang negara saya? 

Mesthi, kita bisa. Yen sampeyan ora duwe forwarder kapal dhewe, kita bisa nulungi sampeyan. 

2: Apa sampeyan duwe pameran ing luar negeri utawa domestik?

Ya, Saben taun kita melu pameran kanton saben taun kanthi telung kios. Pameran ing luar negeri kayata EICMA lan liya-liyane.

3: Apa garansi produk sampeyan?

Kita njamin produk sing nduweni kualifikasi. Yen ana bagean sing rusak amarga kita, kirim foto menyang kita, kita bakal langsung ngatasi.

4: Apa aku bisa nambah utawa mbusak item saka pesenanku yen ganti pikir?

Ya, nanging sampeyan kudu langsung ngandhani. Yen pesenan sampeyan wis rampung ing lini produksi, kita ora bisa ngganti. Udakara 2 dina sawise konfirmasi pesen kasebut.

5: Apa kita bisa nggawe logo utawa merek nganggo motor?

Ya, nampa OEM.

Kemasan & Pengiriman

1. Pengepakan CKD utawa SKD kaya sing dikarepake.
2. Tim profesional kita njamin layanan internasional sing bisa dipercaya.

packing003

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sambungake Kita

    WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
    Entuk Update Email