125CC

  • URBAN CHEAP SCOOTER GAS SCOOTER FOR ADULTS

    URBAN MURAH SCOOTER GAS SCOOTER Kanggo Wong diwasa

    NAMA MODEL: JOG-B 125CC

    1. Iki dilengkapi kursi dawa 720mm.

    2. Kita uga bisa nindakake model 50CC, 110CC lan 150CC.

    3. Sistem tenaga dilengkapi sistem CDI sing bubar.

    4. Lampu utama ngetokake padhang sing dhuwur.

    5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.

  • STRONG POWER TOP 10 MOPED SCOOTER

    POWER KUAT TOP 10 MOPED SCOOTER

    NAMA MODEL: URBANITY 125CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc.

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan.

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan.

    3. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan.

    4. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan.

    5. Cocog kanggo dalan muter lan kutha.

    6. Aksesoris opsional: USB lan kothak mburi.

  • 12 INCH WHEEL CHEAP GAS POWERED SCOOTER

    12 INCH WHEEL MURAH GAS PAKAR SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU 125CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 125cc utawa 150cc

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan

    3. LCD utawa instrumen mekanik kanggo pilihan

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan

    5. Lair kanggo lintas negara lan olahraga

    6. Aksesoris opsional: USB, krenjang telpon, kothak mburi

  • WATER COOLER STRONG POWER 125CC MOTORCYCLE ADULT SCOOTER

    AIR COOLER Kuat Kuat 125CC MOTORCYCLE DEWASA MOTOR

    NAMA MODEL: KONAWAY 125CC

    1. Bingkai sing dicet kanthi kekuatan dhuwur duwe kaluwihan anti-tekanan lan anti karat.

    2. Penyerapan kejut hidrolik, teknologi nggambar tabung presisi bisa adaptasi nyetel intensitas penyerapan kejut ing kabeh kahanan dalan.

    3. Transmisi otomatis CVT lan mesin GU125 paling anyar nawakake tenaga sing luwih gedhe nanging kurang dikonsumsi.

    4. Pelana elastis dhuwur digabung karo spons busa alus elastis tinggi, awet lan meh ora landhep.

    5. Barang opsional: Speedometer LED, mesin GY6 125 lan operator mburi & kothak.

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email