110CC

  • MOTORCYCLE MANUFACTURER BEST CHEAP GAS POWERED SCOOTER

    MANUFACTURER MOTOR PALING GAS PAKAR GAS

    NAMA MODEL: JOG-B 110CC

    1. Bisa cocog karo warna-warni lan stiker.

    2. Kita uga bisa nindakake model 50CC, 125CC lan 150CC.

    3. Cocog kanggo sing enom kanggo warna sing mengkilat lan desain awak sing lancar.

    4. Iki nggunakake kinerja rem keamanan dhuwur lan ora ana swara.

    5. BARANG OPSI: Kothak mburi lan operator mburi.

  • 110CC BEST QUALITY AIR COOLED MOTORBIKE

    110CC MOTORBIKE AIR COOLED KUALITAS TERBAIK

    NAMA MODEL: URBANITY 110CC

    1. Pemindahan duwe pilihan 50cc, 110cc, 125cc utawa 150cc.

    2. Macem-macem pilihan warna lan pola awak sing disesuaikan.

    3. Instrumen mekanik utawa LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem pengapian duwe CDI utawa EFI kanggo pilihan.

    5. Macem-macem ukuran lan gaya rodha kanggo pilihan.

    6. Cocog kanggo dalan muter lan kutha.

    7. Aksesoris opsional: USB lan kothak mburi.

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email