100CC

  • CHEAP MOPED STAND UP 100CC GAS POWERED SCOOTER

    MOPED MURAH STAND UP SCOOTER GAS POWER 100CC

    NAMA MODEL: HAPPYNESS 100CC

    1. Panel ngarep asli lan kafan luwih klasik.

    2. Gaya buntut dawa lan sempit luwih cocog kanggo aliran skuter tradisional.

    3. Roda sing digabung karo ban ngarep 12inch lan mburi 10inch nambah stabilitas kurva.

    4. Loro-lorone muffler lan kipas dilengkapi tutup anti-scalding, sing bisa njamin keamanan nyopir driver ing kursi mburi kanthi efektif.

    5. Mesin nggunakake teknologi Jepang, sing duwe tenaga luwih akeh lan kurang konsumsi.

Sambungake Kita

WEBSITE PERUSAHAAN VISIT
Entuk Update Email